Skip to main content

Begeleiding

Ondernemen is doen waar u goed in bent. Het begeleiden of trainen van uw medewerkers is niet een eenvoudige taak naast uw drukke schema, wij begeleiden uw medewerkers zodat uw onderneming zich moeiteloos kan aanpassen aan uw groeiplannen.
Operationele zaken

Verandermanagement

“Verandering is de enige constante binnen organisaties.” Verbeterprogramma’s, efficiëntieslagen, kostenreducties, kwaliteitstrajecten, cultuurverandering, nieuwe systemen, klantgerichter organiseren… noem het maar op ! Het begint en eindigt met begeleiden, opleiden en trainen van de medewerkers.

Het implementeren en accepteren van veranderingen is voor veel medewerkers bij bedrijven niet gemakkelijk en zorgt er regelmatig voor dat de gewenste veranderingen niet plaatsvinden.

Door de medewerkers te betrekken bij de besluitvorming en het tot stand komen van veranderingsplannen, zorgt ervoor dat de medewerker een onderdeel is geworden van het plan in plaats van de ontvanger.

Wij kunnen u ondersteunen tijdens deze veranderingen.

Trainingen

Bij de implementatie van nieuwe systemen/processen of aanpassingen van bestaande systemen/processen is het belangrijk dat de eindgebruikers een training krijgen in het gebruik hiervan, zodat zij uniform dezelfde handelingen uitvoeren.

Trainingen kunnen per persoon (interactief) of klassikaal worden afgenomen en eventuele handleidingen en/of processenbeschrijvingen kunnen digitaal aangeleverd worden.

Wij kunnen de trainingen van uw medewerkers verzorgen.