Skip to main content

Projecten

Wat kunnen wij voor uw onderneming betekenen? Niets is meer divers dan deze vraag, want wij zijn van alle markten thuis.
Operationele zaken

Bekijk een paar van onze projecten en bepaal zelf.

Mobiel VoiP Platform voor Ringcredible

RBN.B.V,onderdeel van Brooklyn Ventures B.V, met als handelsnaam Ringcredible (voorheen Jugo) is als startup begonnen met een visie dat het bellen met een mobiele telefoon, vooral in en naar het buitenland goedkoper moest worden. Met name de hoge roaming tarieven van de mobiele netwerken waren en doorn in het oog.

Voor  RBN B.V. heeft Techmango in 6 maanden tijd een dedicated class 5 VoiP platform weten te realiseren voor het gebruik op smartphones wereldwijd. Hiervoor is gebruik gemaakt van een aangekocht basisplatform, welke verder op maat is gemaakt voor de specifieke eisen van de opdrachtgever.

Het ontsluiten van de applicatie naar de backbone van meerdere premium gateway providers voor zowel spraak als SMS op basis van LCR (Least Cost Routing), de routering en beveiliging op een dedicated (SIP) firewall en loadbalancing is gerealiseerd op hardware, welke redundant is uitgevoerd in een datacenter met een eigen rackcabinet en servers.

De applicatie en infrastructuur is modulair opgebouwd en schaalbaar om grote hoeveelheden data en gebruikers te faciliteren. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om het VoiP platform tevens als white label omgeving compleet gehost en ingericht aan te bieden. Verschillende mobiele apps zijn ontwikkeld die apart voorzien kunnen worden van een eigen gewenste opmaak en functionaliteit. Tevens is het gebruik van vouchers en verschillende manieren van opwaarderen mogelijk door gebruik te maken van verschillende payment providers.

Techmango heeft het VoiP platform gebruiksklaar afgeleverd, inclusief basisrapportages voor gebruik met SQL databases, trainingen, systeembeheer en monitoring.

Vandaag de dag is het aantal geregistreerde gebruikers op het VoiP platform gestegen naar meer dan 2 miljoen.

Bedrijfspagina: http://www.ringcredible.com

CRM/ERP Exact Synergy Enterprise voor Rijtsma Telecom

Reitsma Telecom B.V, welke onderdeel is van de Reitsma Groep met meerder Business partners is een van de grootste B2B dealers in Nederland op het gebied van vaste en mobiele telecommunicatie oplossingen.